Annons
Vidare till skaraborgslanstidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Klart: Så spelas premiären i SHE

Efter flera månader utan handboll kom under torsdagen en nyhet som får det att vattnas i munnen på handbollsfantaster. Premiäromgången i nästa säsongs SHE är nämligen fastställd.

HANDBOLL

Efter att slutspel och kvalspel blev inställt i slutet av förra säsongen har det gått många månader sedan det senast spelades någon handboll. Nu kommer det dock glädjande besked från förbundet.

Premiäromgången för höstens SHE är fastställd. För Skara HF innebär det en resa till Göteborg för spel mot Önnered medan Skövde HF får spela hemma i premiären. Där tar laget emot Boden.

Exakt när matcherna kommer att spela är ännu inte klart men under nästa vecka kommer det fullständiga spelschemat för säsongen att publiceras.

Övriga matcher i premiäromgången ser ut som följer:

IK Sävehof–BK Heid

Lugi HF–H65 Höör

Skuru IK–Kristianstad HK

VästeråsIrsta HF–Kungälvs HK

– Det är kul att kunna presentera lite goda nyheter. Efter en vår där vi mest har pratat om matcher som inte kommer att spela känns det skönt att vi nu kan bjuda på premiäromgången i vår högsta damliga, säger Adam Engström som är tävlingschef på Svenska Handbollförbundet till förbundets hemsida.