Annons
Vidare till skaraborgslanstidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Katedraleleven: ”Det här har varit ett av mina bästa skolår”

 
Perspektiv
Visa alla artiklar

Katedralskolan är en bra skola som alla borde gå på, menar insändarskribenten, som ser fram emot varenda lektion.

Jag är en elev på Skaras Katedralskola och jag tycker att alla som läser detta också borde bli det. Det är en bra skola med ännu bättre lärare. Alla lärare är intresserade av att du ska bli ditt bästa själv och bli en person som kan få vilket jobb du vill. Jag går samhällskunskap första året och man ser alltid fram emot varje lektion.

Det är även en bra känsla att bara gå runt på Katedral. Alla är bra personer och jag känner mig alltid hemma när jag går i korridorerna.

Sen så tycker jag även att dem har gjort ett väldigt bra jobb nu under coronatider.

Vi har fått gratis mat från skolan. Sedan så har de visat att de förbättrar grejer som inte behövdes göras. Tidigare så var det så att man behövde hämta mat varje dag, men nu så har de gjort det så att man bara behöver hämta mat på måndagen. Man märker även på personalen hur de bryr sig om oss. Vi har fått mail hemskickade och e-mail om hur de är dedikerade till att så snabbt som möjligt få oss tillbaka till Katedral.

Det här har varit ett av mina bästa skolår, nu ser jag fram emot vad de nästa två åren har att erbjuda.

Adam, Elev på Katedral.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel