Annons
Vidare till skaraborgslanstidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Karl-Johan Blank om entreprenörspriset och hur pengarna ska användas: "Det ligger rätt i tiden"

Julas ägare och koncernchef Karl-Johan Blank fick på torsdagen ta emot Sparbanksstiftelsens Entreprenörspris 2020. Prisutdelningen skedde vid en coronaanpassad ceremoni i Skaras stadshus.

− Jag är givetvis mycket hedrad och glad över det här priset. Det är glädjande för mig och familjen som varit med och byggt upp verksamheten att bli uppmärksammad på det här sättet, säger Karl-Johan Blank i ett pressmeddelande.

Entreprenörspriset är på totalt 25 000 kronor och ska användas till personalfrämjande insatser.

− Tanken är att prispengarna ska gå till ett utegym som ska finnas vid Julas Centrallager och Huvudkontor i Skara. Det ligger helt rätt i tiden, säger Karl-Johan Blank och fortsätter:

− Det är extra roligt att få priset i Skara och Skaraborg, vår hemmaplan, bygden som vi gärna värnar, där vi tillsammans, familjen och alla fantastiska medarbetare, utvecklar många spännande verksamheter varje dag. Det är även kul att få detta pris av just Sparbanksstiftelsen. Sparbanken Skaraborg har genom åren varit en viktig del av uppbyggnaden av Jula och Jula Holdingkoncernen, säger Karl-Johan Blank.

Även Julas VD, Joachim Frykberg, fanns på plats vid prisutdelningen.

− Vi är givetvis mycket stolta och glada över att Sparbanksstiftelsen väljer att lyfta fram och prisa en av Sveriges främsta entreprenörer i Karl-Johan Blank, säger Joachim Frykberg.