Annons
Vidare till skaraborgslanstidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kändistätt på Gamerz-finalen

Det är dags för sista kampen. Nu ska vinnaren i Gamerz utses, och finalen gästas av idel ädel e-sportsadel.

Läs även: "Såpa" för e-sportare spelas in i Skövde

Som Big brother fast i spelmiljö - ungefär så har realityshowen Gamerz beskrivits.

I 19 dagar har tolv e-sportare hysts i studion på Bangårdsgatan i Skövde och mätt sina krafter i Counterstrike Go.

Det är dags för final. På lördagen ska lagen utkämpa den sista kampen. I potten ligger ett deltagande på ”Winners bootcamp” med ett av världens största e-sports-lag Fnatic. Detta kan ge en fortsatt möjlighet att ta del av Fnatics Academy Program i minst 6 månader med chans att nå toppen inom e-sport!

För den som är intresserad finns möjligheten att se finalen live på plats i Skövde. I studion finns Gamerz host Pala "Mantrousse" Gilroy Sen, en av världens främsta Counter-Strike hosts, tillsammans med de högt ansedda experterna James Banks och Steffen "3k2" Markussen. Och så lagen förstås. Efter sändning får besökarna chans att träffa lag, experter, host och coacher.

- Detta är en unik möjlighet att uppleva e-sport live i Skövde och möta nyckelpersoner i branschen, säger Tau Peterson, destinationsutvecklare för Spelstaden på Next Skövde.