Annons
Vidare till skaraborgslanstidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Jula öppnar nytt varuhus under coronapandemin

Att öppna ett nytt varuhus i skuggan av coronapandemin är lite speciellt konstaterar Jula, men nytt varuhus blir det ändå. Den här gången i Hässleholm.

Under 2020 kommer Jula att öppna minst tio nya fysiska varuhus, fyra i Sverige, tre i Norge och tre i Polen. Den 25 juni är det dags att öppna Jula i Hässleholm.

− Vi är självklart mycket glada och stolta över vår nya etablering med ett läge som vi tror mycket på mitt i Norra Skåne med ett stort upptagningsområde, säger Karl-Johan Blank, Julas ägare och koncernchef i ett pressmeddelande.

Men det blir en annorlunda öppning utan några festligheter, som det annars brukar vara.

− Ambitionen är att på bästa möjliga sätt skapa en trygg och säker miljö för både kunder och medarbetare, säger Joachim Frykberg som är vd på Jula.

Julas nya varuhus i Hässleholm är på drygt 3 000 kvadratmeter vilket enligt Jula ger bra förutsättningar för säker handel, med gott om utrymme för distansering. Julas varuhus har även försetts med plexiglas i både kassa och kundservice, samt annan skyddsutrustning och skyltning.