Annons
Vidare till skaraborgslanstidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Joakim och Annelie tog hem storvinst

Återigen var det dags för ett par från Skaratrakten att spela i Bingolotto. Den här gången blev vinsten hela 600 000 kronor. – Det är otroligt. Det är knappt så man kan förstå det än, säger Annelie Björlin på måndagsförmiddagen.

Förra veckan vann Bosse och Eva Johansson från Skara 200 000 i spelet ”Stjärnspelet” i Bingolotto, en vecka senare var det dags för Lundsbrunnsborna Annelie Björlin och hennes man Joakim att tävla i samma spel.

Annelie var den som fick spela i TV-rutan. Hon jobbar annars på Anticimex kundservice i Lidköping. Lotten de vann på var från den 10 mars, så de har vetat att tag vad som komma skulle. De hade chans att vinna så mycket som tre miljoner. Vinsten landade på 600 000. Vad de ska göra för pengarna har de inte hunnit tänka på ännu.

– Ja vad gör man? Vi har inga planer ännu, vi är fortfarande kvar i Göteborg, säger Annelie när tidningen når henne på måndagen.

Kommer ni fira när ni kommer hem till Lundsbrunn nu?

– Det vet jag inte heller. Vi lever just nu och njuter av stunden och försöker ta in vad som hände igår, säger Annelie Björlin.