Annons
Vidare till skaraborgslanstidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Viktigt att hålla hoppet uppe

 
Perspektiv
Visa alla artiklar

Vi är i en väldigt tråkig situation i världen och i Sverige nu och har varit det ett tag nu. Nu får vi hoppas att det kan lugna ner sig snart. Men vi får absolut inte glömma att hålla hoppet uppe ändå.

När det är svåra tider så är det väldigt lätt att tappa eller att glömma bort hoppet.

När Corona viruset fortfarande är ute och härjar så är det även viktigt att försöka vara behjälpliga om man har den möjligheten. Vi kan inte som privatpersoner göra allt men vi kan göra något för varandra. I dessa tider får vi förlita oss på att staten och övriga myndigheter gör sitt och tar kloka beslut. Men vi privatpersoner kan visa solidaritet och medmänsklighet i dessa tider. Så sett håller vi hoppet uppe. När vi hjälper andra personer som är sjuka, tillhör riskgrupp eller bara inte vågar gå ut. På så sett sprider vi hoppet och glädjen vidare i dessa mörka tider.

Så jag önskar er att fortsätta att hålla hoppet uppe och hjälpa en medmänniska om ni har möjlighet till det. Men glöm inte heller eran säkerhet samt andras säkerhet. Håll hoppet uppe.

Rasmus Christensen

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel