Annons
Vidare till skaraborgslanstidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Skolpolitiker får kritik för ministerstyre och övertramp

Barn- och utbildningsnämndens ordförande Lotta Grönlund Plöen (M) får än en gång kritik från insändarskribenten Lars Lundberg, som kallar hennes agerande i nämnden för ministerstyre. Han får svar direkt.

Historiskt övertramp!

Efter en mycket turbulent tid i Skarapolitiken där parterna har sagt att nu är det samarbete för Skara kommuns bästa som gäller, så bryts den direkt av ordföranden i barn- och utbildningsnämnden, Lotta Plöen (m), som vägrar oppositionen att bifoga en protokollsanteckning till protokollet.

LÄS MER: Oppositionen nekades protokollanteckning – Ordföranden:” Jag vill inte göra politik av corona”

Enligt uppgift så har detta aldrig tidigare hänt i Skaras historia!

Ett märkligt sätt att agera om man eftersträvar samarbete för kommunens bästa.

Ministerstyret fortsätter, med andra ord! Beklagansvärt!

Lars Lundberg

Svar direkt från Lotta Grönlund Plöen (M)

Det Skara behöver är politiker som pratar med varandra och invånarna om våra viktiga gemensamma frågor för att hitta lösningar. Om Lars Lundberg, tidigare socialdemokrat i Skara, vill komma till Skara och prata med mig om hur vi bäst jobbar för det, så är han välkommen! Då kanske vi kan få slut på den ström av personangrepp baserade på hörsägen och falska påståenden som kommer från hans penna i Lidköping.

Det är dags att vi lyssnar på alla som ber om ett slut på svadan av illasinnade inlägg i den politiska debatten i Skara. Lars – om du är intresserad av på riktigt prata om det politiska arbetet i Skara, så hör av dig till mig, så bjuder jag på en kopp kaffe!

Vänligen

Lotta Grönlund Plöen - (M) ordförande barn- och utbildningsnämnden

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel