Annons
Vidare till skaraborgslanstidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: När kommer posten? I dag eller inte alls?

Insändarskribenten frågar sig om man ska behöva invänta att breven börjar levereras med drönare för att få sin post i rimlig tid.

När kommer posten? I dag? I morgon? I övermorgon eller överhuvudtaget?

Ja, vem vet? Posten har ansvaret att dela ut posten dagligen men det sker inte. Sämst är det på måndagarna då butiksreklamen skall ut, den har inte delats ut tre av fyra måndagar, ändå har posten betalt för det.

Hur det skall bli när de ska övergå till varannan dag utbärning. Jag bävar när det genomförs över hela landet 2022. Får vi någon post överhuvudtaget då? Hur går det med tidningsprenumerationerna? Kommer de veckan efter? 

Tekniken går framåt så vi kanske kan vänta oss att få posten med drönare (flygande). Idag är det ingen idé att gå till postfacket före klockan fem.

Frågan är hur länge vi måste stå ut med den urusla servicen? Begär ett svar från ansvarig på Posten hur det skall åtgärdas.

Hans Anderson 

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel