Annons
Vidare till skaraborgslanstidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: MUF borde lyssna mer på eleverna

 
Perspektiv
Visa alla artiklar

"MUF och Moderaterna i Skara har alltid varit emot Viktoriaskolan", det skriver SSU Skara i sin insändare och bemöter MUF-uttalandet om att den nya högstadieskolan skulle vara ett "misslyckat skrytbygge"

Att satsa på Skaras barn och unga är att satsa på Skaras framtid men också vår nutid. Socialdemokraterna i Skara vågar satsa, och de säger ja till utveckling av skolan. Det är vi i SSU Skara väldigt glada över. En satsning på Skaras ungdomar är en bra satsning, inte ” ett enda stort misslyckat skrytbygge” som MUF väljer att kalla det.

MUF och Moderaterna i Skara har alltid varit emot Viktoriaskolan, från beslutet om byggstart 2013 men även nu när skolan är invigd och sedan ett år tillbaka fylld med massvis av verksamhet.

Vi i SSU har lyssnat på eleverna och vet att de allra flesta är väldigt nöjda med sin nya skola, men vi vet också att det finns utmaningar.

Därför står vi bakom Socialdemokraternas satsning om ökad trygghet och studiero i skolan. Det är en förutsättning för att varje elev ska nå sina mål. Vi vet att det finns utmaningar inom skolan, men att påstå att det handlar om byggnaden är bara löjligt och visar bara hur långt från verkligheten MUF är. Medan MUF och Moderaterna väljer att fokusera på gamla beslut som fattades för flera år sedan, istället för att presentera ny politik. Så väljer vi i SSU tillsammans med Socialdemokraterna att blicka framåt. Vi vill se en fortsatt utveckling av Skara, och då behövs Socialdemokraterna vid makten.

SSU Skara

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel