Annons
Vidare till skaraborgslanstidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Ett gott råd till politikerna om pizzerian i Varnhem

 
Pizzerian i Varnhem
Visa alla artiklar

En tidigare insändarskribent fick direkt svar på sina tankar kring beskedet om att Varnhems pizzeria måste flytta. Nu kommer en replik tillbaka till politikerna.

Svaret på min fundering om ”ordförandebeslutet” kom i ”Svar direkt”. Kommunstyrelsen hade inte haft något möte sedan i våras. När ett avtal ska sägas upp före 31 augusti borde någon ha fått i uppdrag att bereda frågan. Nu tycks det som denna fråga fallit mellan stolarna.

I Beredningsutskottet står ord mot ord, vilket inte gör saken lättare. Nu är läget som det är och vi måste blicka framåt. I början av mitt yrkesliv fick jag ett gott råd av en äldre kollega: ”I en förhandling ska du försöka tänka dig att du är i motpartens kläder. Då först förstår du hur denne påverkas av dina beslut.” Detta råd borde anammas av Skara Kommuns ledning innan beslut fattas.

Ingen vare sig Turist eller Varnhemsbo, skulle uppskatta att det står en tom öde lokal mitt i byn. Påpekar än en gång Varnhems potential som turistmagnet. Vi behöver en levande samlingspunkt, där både en Pizzeria, Infopunkt och toaletter finns tillgängliga. Grusplanen behöver naturligtvis snyggas till med både asfalt och lite växtlighet. Tänk på rådet jag fick innan ni fattar ert beslut.

Sören Ingvarsson, Varnhem

LÄS OCKSÅ: Pizzeriaägare sägs upp mot sin vilja: ”Det var helt enkelt nödvändigt”

LÄS OCKSÅ: TV: Därför vill de ha kvar pizzerian i Varnhem

LÄS OCKSÅ: Pizzeriaägare mötte politikerna – det finns hopp för restaurangens framtid i Varnhem

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel