Annons
Vidare till skaraborgslanstidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Idag startar den sjunde restaurangveckan i Skara: ”Våra restauranger är flexibla”

 
Coronaviruset 2020
Visa alla artiklar

Vecka 42 innebär inte enbart kulturvecka i Skara, utan likväl restaurangvecka.
– Jättetrevligt att så många av våra restauranger är flexibla, ser och hittar lösningar och väljer att delta i evenemanget på sitt sätt, säger Anna Engesvik, projektledare MEGA.

Trots annorlunda omständigheter är Skaras restaurangägare positiva till initiativet som i år genomförs för sjunde gången. I år deltar totalt åtta restauranger och bland dem finns såväl nykomlingar som veteraner i sammanhanget.

– Vi har varit med sedan starten och tycker det är en trevlig vecka och ett trevligt inslag, säger restaurangchef Maritha Andersson på Jula Hotell & Konferens.

Samtidigt tar man myndigheternas rekommendationer i beaktning och slår ett extra slag för hämtmaten genom att alla deltagande aktörer erbjuder sin meny för avhämtning.

– Jättetrevligt att så många av våra restauranger är flexibla, ser och hittar lösningar och väljer att delta i evenemanget på sitt sätt, säger Anna Engesvik, projektledare MEGA, och uppmanar besökarna att under denna vecka boka bord där det finns möjlighet.