Annons
Vidare till skaraborgslanstidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

I lördags blev jag riktigt glad, överraskad och tacksam!

 
Perspektiv
Visa alla artiklar

Tillsammans med en vän skulle jag ta en promenad i den vackra parken vid Lundsbrunns kurort. Vi hade parkerat bilen, gått i i parken och plötsligt ringer min telefon. Okänt nummer. Jag svarade, trots att jag inte kände igen numret. Är det Anitha?,- jaa. Så fortsatte den unga rösten; Jag har hittat din väska!

Jo, jag hade tagit ut min lilla miniväska ur bilen, en axelremsväska och tydligen hade den glidit av mig utan att jag märkt det. Den unga killen som ringde presenterade sig som David. Han hade tittat i väskan, sett mitt körkort och sökt mitt telefonnummer på nätet. Han erbjöd sig dessutom att komma direkt och ge mig väskan!

Jag stod nere vid kurortsbrunnen och strax kom en moppe med en förare som vinkade.

Jag fick min väska och gav honom som tack ett par hundralappar som låg i väskan. Jag fick väskan med körkort och bankkort så ärligt tillbaka. Jag blev riktigt rörd av vad denne unge, okände kille gjorde för mig. Gissa att jag också tackade honom av hela mitt hjärta, för hans ärlighet! Han blev glad för pengarna och sa’, Ha en bra dag!, innan han susade iväg på sin moppe!

Hans mamma och pappa borde vara stolta över sin David! Och själv tänker jag, vilka fina ungdomar det finns!.

David i Lundsbrunn, tack och all heder åt Dig!

Anitha Zandelin Bergqvist, Varnhem