Annons
Vidare till skaraborgslanstidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hundratal medlemmar firade tillsammans

Julfest med lucia har hållits på Flämslätts kursgård med medlemmar från strokeföreningen Skaraborg och Afasiföreningen Skaraborg.

Medlemmar från Falköping, Tidaholm, Skövde och Fyrbodal (Vänersborg med omnejd) var inbjudna. Ordförande från strokeföreningen, Gunnar Hedberg, hälsade de cirka 100 medlemmarna välkomna och det bjöds inledningsvis på kaffe och pepparkakor.

Efter det var det samling i kyrka och Luciaframträdande. Det var elever från Timmersdala skola som framträdde med sedvanliga julsånger.

Julbordets många betingelser och rätter kom sedan smakligt fram i matsalen.

Festen avslutades med lotteri och Göte Johansson, Ottravad, sjöng den härliga låten "Jag är en fattig bondräng…" till gitarrackompanjemang. Låten är för övrigt signaturmelodin vid alla liknande tillställningar och fester.

Eloge gavs också till slut till arrangörsstaben samtidigt som ordförande, Gunnar Hedberg avslutade det hela och önskade alla en God Helg.