Annons
Vidare till skaraborgslanstidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Humorbröderna Norberg till Skaraborg

Under våren 2020 åker Emil och Daniel Norberg ut på en rikstäckande turné med föreställningen ”Nytt, gammalt och stulet”. I slutet av mars kommer de till Skaraborg

Emil och Daniel Norberg är bröderna som kommit att bli en självklar del av den svenska humorhimlen och som nått stora framgångar på Youtube och TV. Inte minst för sina uppmärksammade parodier på Melodifestivalen.

Under våren är de aktuella med föreställningen ”Nytt, gammalt och stulet”där de kommer ta med publiken bakom kulisserna och berätta om hur allting startade. Dessutom kommer de bjuda på exklusivt material från parodierna på 2020 års upplaga av Melodifestivalen,som endast kommer att visas under turnén.

Turnén består av 18 stopp runt om i landet med premiär i Uddevalla den 21 mars. Den 28 mars är de i Skövde och dagen därpå i Vara.

Det är en show för hela familjen där bröderna kommer bjuda på en blandning av nytt material, gamla favoriter, sketcher, musik och självklart en hel del parodier.

Till skillnad från tidigare år kommer flera av parodierna på de låtar som går till final under Melodifestivalen 2020 att visas exklusivt under turnén.

I showen tar bröderna med publiken bakom kulisserna och delar med sig av hur allt började för dem och hur man med enkla medel kan vara kreativ för att skapa musik och humor.

”Det blir en härlig, festlig och lustfylld kväll för hela familjen. Vi vill skapa känslan av att publiken följer med oss bakom kulisserna och visa att det mesta är möjligt om man vet vad man vill åstadkomma. Vi kommer berätta hur vi började göra parodierna utan budget med enkla medel, kreativitet och lust”, säger Emil och Daniel Norberg i ett pressmeddelande.