Annons
Vidare till skaraborgslanstidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Här flyttar Kjell & Company in till Skara: "En magisk matchning"

Från och med onsdag den 13 januari kommer även Skaraborna att kunna ta del av Kjell & Companys utbud i ett ”on the go” format. Nu öppnar butiken upp en hylla på macken mitt i stan.

Kjell & Company expanderar nu i hela Sverige genom sina expressbutiker på samtliga Circle K:s bemannade stationer. Onsdag den 13 januari blir det premiär i Skara.

– Att kunna erbjuda våra produkter på alla Circle K:s stationer i ett ”on the go” format är en fantastisk möjlighet att ytterligare förbättra tillgängligheten för våra kunder när de är på väg någonstans. På stationerna kommer man dessutom lätt kunna scanna produktkoden på våra produkter och få råd live direkt i mobilen så att allt fungerar under resan, säger Eric Lundberg som är VD på Kjell & Company i ett pressmeddelande.

Produktutbudet kommer vara fokuserat på mobiltillbehör som mobilskal, laddare, hörlurar och extra batterier, men även andra typer av elektronikprodukter, exempelvis högtalare, sladdar, kameratillbehör och andra mobila lösningar kommer finnas på de flesta stationerna.

– Vi förstod tidigt att det här var en magisk matchning, men det har gått snabbare och bättre än vi trodde från start, säger Niklas Lindholm som är Senior Concept and Convenience Manager på Circle K.