Annons
Vidare till skaraborgslanstidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Här är kändisarna som flest vill resa bort med

När du ska resa bort är det förstås viktigt att kunna umgås med en rolig person. När svenskarna får välja en kändis som resesällskap är komikern och skådespelaren Mia Skäringer det mest populära valet.

Resebyrån Airtours har med hjälp av undersökningsinstitutet Sifo gjort enkäten om det mest populära resesällskapet inför de många utlandsresor som svenskarna brukar göra kring jul.

Vinnare blev komikern och skådespelaren Mia Skäringer. Hon är just nu aktuell med den turnerande föreställningen "Avig Maria – No more fucks to give" och tidigare i höstas gjorde hon serien "Kroppshets" på SVT. För många är hon även känd för sin roll i tv-serien "Solsidan".

– Många av kändisarna som svenskarna vill åka med är i ropet just nu, och jag förstår att många känner att de har mycket att prata med dessa människor om. Det är ju ofta på resor man lär känna någon på riktigt, säger Stefan Catzopoulos, informationschef på Airtours till Aftonbladet.

I undersökningen skiljer sig dock valen åt en del bland män och kvinnor. Bland kvinnor är Skäringer det populärast valet följt av programledaren Tilde de Paula Eby och skådespelaren Suzanne Reuter.

Bland männen är det populäraste valet Hollywood-skådespelaren Alicia Vikander följt av förre fotbollsspelaren Glenn Hysén och därefter kommer Mia Skäringer (som alltså blev totaletta) på tredje plats.