Annons
Vidare till skaraborgslanstidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hansenbrödernas nya succé – tog varsin pallplats

Kevin och Timmy Hansen stod för nya starka prestationer, när rallycross-VM i helgen kördes i franska Lohéac. Båda bröderna hamnade på pallen.

Det är jämnt i toppen av totalställningen i rallycross-VM. Efter helgens deltävling i Frankrike har visserligen norske Andreas Bakkerud tagit sig upp i ledning. Blott två poäng bakom återfinns dock två Götenebröder.

Kevin och Timmy Hansen hade en fin helg, och även om de tog sig till final via en tredje- respektive andraplats imponerade de än mer i sista loppet.

I finalen körde Timmy nämligen in som etta, medan Kevin slutade trea. Dubbla pallplatser och en ny skjuts mot de absoluta topplaceringarna för bröderna.

Helgens pallplaceringar är de omvända jämfört med i Nitro World Games för två veckor sedan. Den tävlingen, som inte ingår i VM, vann lillebror Kevin.

Två deltävlingar återstår av rallycross-VM. Närmast väntar deltävlingen i Lettland, den 14 september.