Annons
Vidare till skaraborgslanstidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Han blir ny projektledare för Mega

Niklas Nilsson efterträder Peter Gustavsson som projektledare för handelsföreningen Mega i Skara.

Niklas kommer närmast från en tjänst som reporter på P4 Skaraborg i Skövde, men har långerfarenhet av handel, marknadsföring och kommunikation, skriver man i ett pressmeddelande från Mega.

— Skara har en bra centrumhandel idag, men det finns givetvis utmaningar. Fokus i mitt arbete kommer ligga på att skapa nya etableringar i centrum. Detta är ett långsiktigt arbete där vi måste arbeta proaktivt och fokuserat för att hitta rätt, säger Niklas.

Niklas ska arbeta vidare med de evenemang som Mega anordnar i Skara, bland annat Hötorget, Sommarkvällarna och tomteparaden.

— Det känns bra att Niklas börjar som projektledare för Mega. Han har lång erfarenhet av marknadsföring och handel och vi tror att Niklas kan tillföra nya tankar och idéer när det gäller utvecklingen av vår stadskärna och samarbetet med våra externa handelsområden, säger Megas ordförande och Skara kommuns näringslivschef Anna Sundbom i pressmeddelandet.

Niklas ska tillträda tjänsten i början av augusti. Tidigare projektledaren Peter Gustavsson går vidare till en ny projektledartjänst på Vilanområdet.