Annons
Vidare till skaraborgslanstidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Granngården flyttar till ny butik i Vara - då öppnar den

Granngården har funnits under många år på orten, och nu har man vuxit ur den. Under en tid har man letat ett nytt läge i Vara.
– Således är vi nu riktigt glada över att kunna presentera att vi kommer öppna en helt ny butik i Vara under våren 2021, säger Olof Fransson som är vd på Granngården.

Den nya butiken kommer nu få en större butiksyta.

- Med den nya butiken stärker Granngården sin närvaro i Vara och möjliggör ett bättre utbud inom våra sortimentsområden såsom husdjur, lantdjur, häst och ryttare, trädgård samt hus och hem. Vi kommer dessutom erbjuda ett utökat lantbrukssortiment och en ny större utemarknad för trädgårdsprodukter. Granngården i Vara blir dessutom den andra butiken av flera kommande för vårt nya koncept Husdjurshjälpen innehållande en komplett grooming studio, säger Olof Fransson i ett pressmeddelande.

Nya Granngården öppnar den 1 april 2021 och kommer ligga på Ryttaregatan i Vara.

- Jag är väldigt glad att få möjligheten att öppna en helt ny butik för våra kunder i Vara med omnejd, säger Lina Johansson butikschef för Granngården i Vara.