Annons
Vidare till skaraborgslanstidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Göteborgs Filmfestival flyttar in på Lundsbrunn Resort & Spa: "Lite utöver det vanliga"

2021 blir Göteborgs Filmfestival helt digital. Som ett led i ett samarbete med Västsvenska turistrådet så har Lundsbrunn Resort & Spa nu blivit en av festivalarrangörens sju utvalda pop-up partners.

Satsningen och upplägget är en digital lösning där man helt enkelt laddar ner festivalens utbud via en app och därefter streamar filmerna man vill se direkt på hotellrummets tv.

Mellan den 29 januari och 8 februari visas totalt 60 av Göteborg filmfestivals utvalda filmer, varav ett större antal premiärer, på Lundsbrunn Resort & Spas hotellrum.

Under festivalen förvandlas hotellrummen till en biosalong för två.

Vi kommer att skämma bort våra filmfestivalgäster lite utöver det vanliga

– Vi har stora förhoppningar om att samarbetet med Göteborgs filmfestival kommer att tilltala både Skaraborgare och övriga tillresta filmälskare för att på plats i Lundsbrunn uppleva en filmfestival på ett annorlunda och tryggt sätt, säger Sara Blomquist som är marknads- och försäljningsansvarig på Lundsbrunn Resort & Spa i ett pressmeddelande.

– Vi är väldigt glada för att just vår anläggning är en av sju utvalda i Västsverige dit man kan komma och ta del av filmfestivalens utbud samtidigt som man får njuta av allt som en mysig och lyxig hotellvistelse innebär. Vi kommer att skämma bort våra filmfestivalgäster lite utöver det vanliga, berättar vd:n Rickard Bender.

Bland annat utlovas personlig roomservice och en klassisk popcornvagn till filmälskarna på plats.