Annons
Vidare till skaraborgslanstidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Jonas Gardell på turné med soloversion av succéshowen

Efter att ha spelat en hel säsong i Stockholm och hel säsong i Göteborg med Queen of fucking everything, tar Jonas Gardell nu ut succé-föreställningen i en enklare version, som en solo-show, runt om i landet. Ett av stoppen gör han i Vara.

Queen of fucking evereything är en de mest påkostade shower som någonsin satts upp i Sverige. Nästa år åker Jonas Gardell på turné med Queen of fucking everything – SOLO. Premiären blir i Karlstad den 6 mars 2020. Därefter följer ytterligare 27 spelorter. Lördag den 17 oktober kommer han till Vara Konserthus.

Queen of fucking everything – SOLO är en show som får publiken att skratta tills de gråter, och den ingjuter glädje, hopp och livsmod.

– Drottningen åker ut i sitt rike för att tala till sitt folk, säger Jonas Gardell i ett pressmeddelande.

– Det blir inga kulisser eller fyrverkerier, inga dansare, inga sångerskor och ingen orkester. Vad man får är Drottningen själv i all sin glans. The Queen is dead! Long live the queen!