Annons
Vidare till skaraborgslanstidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Gandvik släpper nytt Naturpass – intresset att hitta kontroller är stort

I år har intresset för Naturpasset varit extra stort. Närmare 100 kartpaket har redan sålts – vilket är en fördubbling jämfört med för bara ett par år sedan. Därför släpps nu ett nytt Naturpasset.

Naturpasset som IK Gandvik släpper är med kontroller i områdena vid Uddetorp och Skaraberg norr om Skara. Det nya Naturpasset innehåller sammanlagt 35 kontroller och finns på plats att besöka under perioden 1 juli - 15 augusti. Sedan tidigare finns ett Naturpasset i Skara med kontroller söder om Petersburg och de finns fortsatt kvar och kan besökas under sommaren. Priser kommer att delas ut bland deltagarna som fyller i och lämnar in sitt startkort.

För den som vill finns också möjlighet att delta i Naturpassets fototävling genom att registrera kodbokstäverna från de kontroller man besökt och lägga upp en bild på temat ”Frihet och fridfullhet".

Naturpasset i sig är ju ingen tävling, man tar sig ut i skog och mark när det passar och orienterar sig fram till så många kontroller man vill i sin takt.

Årets Naturpass finns att köpa i entrén Petersburg och betalas med Swish. Tidigare år har Naturpasset sålts på olika ställen i Skara men under rådande omständigheter har Gandvik i år istället valt att satsa på självbetjäning i Petersburg.