Annons
Vidare till skaraborgslanstidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Fredrik Lindström till Skövde med humorföreställning

Fredrik Lindströms humorföreställning Mänskligheten har hyllats av kritiker. 2020 ger han sig ut på stor Sverigeturné, där han bland annat stannar till i Skövde.

Mänskligheten – föreställningen om oss själva tar Fredrik Lindström upp modernt mänskligt beteende och använder underhållande statistik, fakta, visuella hjälpmedel och humor för att undersöka hur självständiga vi människor egentligen är.

– Det känns roligt att föreställningen gick så bra i våras och att få flytta till lite större lokaler nu. Publiken verkar känna igen sig i problem jag tar upp som till exempel tvångstankar, barnsliga fantasier, förbjudna saker man kan råka säga och andra pinsamma situationer som kan uppstå. Det visar sig att man inte är så himla originell som man kan tro, säger Fredrik Lindström, komiker, folkbildare och programledare, i ett pressmeddelande.

Efter höstens föreställningar på Cirkus i Stockholm åker Fredrik Lindström för första gången på många år ut på en stor Sverigeturné. Turnén drar igång den 17 januari 2020 i Gävle och fortsätter fram till april.

Den sjätte mars kommer han till Skövde stadsteater.