Annons
Vidare till skaraborgslanstidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Flera skadade efter vilt slagsmål i natt – två unga män greps av polis

Ett vilt slagsmål bröt ut i Skultorp på fredagsnatten. Det hela slutade med att minst två personer skadades och fördes till sjukhus. – Vi grep två män i 20-årsåldern. De misstänks för grov misshandel, säger Johan Öst, stationsbefäl vid Skövdepolisen.

Det var vid 02-tiden under natten till lördagen som polisen fick larm om ett pågående slagsmål i centrala Skultorp. När patrullen kom fram till platsen upptäckte de att flera personer hade blivit rejält misshandlade.

– Vi såg att några personer hade blivit skadade. Det har inte varit några tillhyggen inblandade men minst två personer fördes till Skaraborgs sjukhus, säger Johan Öst.

Polisen lyckades kort senare gripa två unga män i närområdet. Männen, som båda två är i 20-årsåldern, misstänks nu för grov misshandel. De anhölls senare av åklagare.

Hur många var med i slagsmålet?

– Det är lite oklart. Utredningen kommer att fortsätta under dagen, säger Johan Öst.

Känner de inblandade varandra?

– Jag vet inte vad de har för relation, utredningen kommer som sagt att fortsätta. Jag vet inte heller vad som gjorde att slagsmålet uppstod.

Enligt polisens presstalesperson Anna Göransson handlar det om en kvinna och en man som fördes till sjukhus. De har inte några livshotande skador. Ytterligare två personer ska ha blivit misshandlade, men de behövde inte följa med till sjukhus.