Annons
Vidare till skaraborgslanstidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Flera larm om grov misshandel – man i 45-årsåldern kunde gripas

En man i 45-årsåldern har anhållits misstänkt för grov misshandel i Skara. Vid två olika tillfällen – på två olika adresser – sågs mannen misshandla en kvinna.

På fredagsförmiddagen larmades polisen till Skaraborgsgatan i Skara. Vittnen hade sett en man kasta ner en kvinna på en gräsmatta och misshandla henne.

– Enligt inringarna såg det väldigt upprört ut på platsen. Men när vi kom fram fanns varken mannen eller kvinnan kvar, säger Sara Andersson, stationsbefäl på Lidköpingspolisen.

En stund senare kom nya samtal till polisen – den här gången från Hindsbogatan. Där ska samma man ha misshandlat kvinnan. Den här gången hann polisen fram i tid och kunde gripa mannen.

– Det är en man i 45-årsåldern och han är inte helt okänd för polisen. Han är misstänkt för grov misshandel, säger Sara Andersson.

Senare under fredagen valde åklagare att anhålla mannen.

Den skadade kvinnan fick föras till sjukhus. Polisen hade dock inga närmare uppgifter kring skadeläget.