Annons
Vidare till skaraborgslanstidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Fira nyår med Mercedes och Zorn

På nyårsafton slår Jula Hotell och Konferens upp portarna för vad de beskriver som ett firande utöver det vanliga. Då invigs utställningen ”Zorn möter Murat”.

– Det kommer verkligen bli en nyårsafton att minnas på hotellet, säger Mikaela Grundström, Jula Hotell & Konferens VD i ett pressmeddelande.

Eftermiddagen börjar med "afternoon tea" och sedan invigs utställningen i konsthallen. Den permanenta Zornutställningen blandas då med Mercedes Murats konst. Hon finns också själv på plats.

– För mig är Jula Hotell och Konferens en riktig konstskatt med väggar som pryds av flera av Sveriges stora konstnärer. Konsthallen med dess underbara målningar är unik i sitt slag, och därför kändes det extra spännande när jag fick förfrågan att ställa ut tillsammans med verk av bland annat Zorn. Jag vågar lova att det kommer bli en annorlunda och exceptionell utställning med olika uttryck och konstformer i en häftig och innovativ harmoni, säger Mercedes Murat i pressmeddelandet.

Nyårsfirandet bjuder vidare på nyårssuppé och liveartist.

– Vi ser fram verkligen fram emot denna afton, säger Mikaela Grundström.

Utställningen ”Zorn möter Murat” finns kvar på hotellet fram till trettondagshelgen.