En liten utställning hade ordnats i bygdegården och väggarna pryddes av bilder, och tidningsurklipp om händelser om den jubilerande bygdegård. Efter en höstbuffé tog Claes-Göran Mörk till orda. Han tog medlemmarna med på en historieresa om vad som hänt genom åren vad gäller "bygdegår'n". Många andra delade också med sig av roliga minnen.

Kvällen bjödpå många goa skratt - och under kvällen sades: "Nostalgin och minnena sitter i väggarna."

Sittande styrelse har även tagit fram en ny folder över de 75 år som gått. De har då tagit första delen efter den historia som redan fanns nedskriven sedan föreningen fyllde 50 år.

Mycket har även hänt sedan dess, som den renovering som bygdegården genomgick under 2018-2019 med nytt tak, fönsterrenovering, målning och nytt avlopp. Mycket sponsrat från ett sponsorpaket som såldes inför en höstfest 2018, och otroligt mycket ideellt arbete.

Föreningen efterlyser gärna mer historia bakåt i tiden, så om någon har mer att delge från tiden då föreningen bildades tar man tacksamt emot det.

Nästa arrangemang i bygdegården är den 12/1, då alla barn är välkomna med sina familjer för att dansa ut julen. Även tomten kanske kommer på besök. Detta görs i samarbete med Röda korset.

Nu hoppas bygdegårdsföreningen att de finns kvar länge, och redan nu smids planer för framtiden. I vår planeras det för våffelcafé och tårtbuffé på mors dag. En speciell dag blir det också den 16/5 nästa år, men en rockabillyfest med bilutställning, cruisingrally, mat och dans.

Foto på representerade ordförande  som fanns på plats under kvällen och som varit ordförande i bygdegården. Från vänster: Lars-inge Aronsson, Britta Roos, Carina Johansson, Kjell Johansson och Maritha Jakobsson.