Annons
Vidare till skaraborgslanstidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Fem personer gick till attack vid busshållplats – en skadad

En person blev attackerad vid en busshållplats i Skövde på lördagsnatten. Fem personer ska plötsligt ha kommit körandes i en bil, hoppat ut ur fordonet, misshandlat den drabbade – och körde iväg. – Vi vet inte vad som ligger bakom händelsen, säger polisens presstalesperson Stefan Gustafsson.

Det var vid 02-tiden som polisen larmades ut till Mariestadsvägen i Skövde – då en person precis hade blivit misshandlad vid en busshållplats. Enligt den drabbade var det fem, möjligtvis maskerade, personer som gick till attack.

– Det verkar som att de kom i en bil, utfört den här misshandeln, och åkt därifrån igen, säger Stefan Gustafsson och fortsätter:

– Jag har inga uppgifter om den drabbade, men personen ska ha börjat blöda från ett ögonbryn och fördes till sjukhus med ambulans. Personen verkar vara chockad och har haft svårt att få fram uppgifter från händelsen.

Omständigheterna kring misshandeln är fortfarande oklara och det finns ingen misstänkt, berättar Stefan Gustafsson.

– Vi vet inte vad som ligger bakom händelsen, vi vet inte vad som är sant eller inte. Men vi får gå på vad den skadade har berättat, säger Gustafsson.