Annons
Vidare till skaraborgslanstidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Elisa redo för jul med en bebis i famnen

Sångerskan Elisa Lindström är nybliven mamma och under intervjun är inte dottern på sitt allra bästa humör. – Hon är nog hungrig, men vi njuter verkligen av den här tiden, säger Elisa till tidningen. Nu står det klart att det också blir en andra säsong av Christmas Night, nu bland annat med festivalvinnaren John Lundvik.

– Ifjol var det nästan jul året om och det ser ut att bli samma sak igen, konstaterar sångerskan.

Elisa Lindström och Tommy Nilsson fortsätter förra årets succé och tar den här gången med sig debutanterna och John Lundvik och Wiktoria ut i vintersverige för att sprida julstämning.

– Jag har faktiskt aldrig arbetat med John och Wiktoria tidigare, det ska verkligen bli roligt. Det gick ju dessutom rätt bra för båda i Melodifestivalen den här gången.

Hon ser fram emot vad de kan skapa tillsammans.

Allsång på Laxhall

Själv ska hon bland annat göra showen Whole Lotta Shakin i Skövde den 24 april och dessutom leda två allsångskvällar i Laxhall på Torsö.

– Sedan ska jag förstås vara lite mammaledig, det här är en fantastisk tid, konstaterar hon.

Glädjekaos

Det är inte länge sedan John Lundvik, 36 skapade glädjekaos på fullpackade Friends Arena - en favoritseger som kablades ut till miljontals svenskar.

– Jag har kämpat så länge för det här, säger han.

Nu avslöjas också hemligheten att han ger sig ut på Magnus Carlssons succéturné.

Förändrats totalt

Livet har förändrats totalt för John Lundvik, sedan den överlägsna vinsten i lördags. Nu står det klart att svenska folket snart får möjlighet att se honom, Elisa, Tommy och Wiktoria i svenska konserthus.

I fem år har Carlsson varit frontfigur för Christmas Night, som nu istället blir John Lundviks stora konsertsatsning. Växjö-sonen har en uppjagad och febril månad bakom sig.

– Det är hektiskt, men jag är densamme, säger sångaren med ett leende. Sedan succénatten i Friends Arena har konsertproducenten Patrik Krall smidit hemliga planer för Mello-vinnaren.

Nu har de avslöjats.

En helvändning

Livet har gjort en helvändning för segraren, på bara några veckor. Först vann hans komposition ”Bigger than us” Englands uttagning till Eurovision Song Contest. Då sjöng brittiske Michael Rice.

– Nu börjar verkligen resan för mig som artist, säger John.

Den 16 maj står vinnaren och hans gospelkör på semifinalscenen i Tel Aviv. Stolt över att få representera Sverige och lite spänd på hur det ska gå för hans andra låt, ”Bigger than us” som vann Storbritanniens uttagning.

– Det har aldrig hänt förut. Ungefär som de åtta tolvorna. Men jag tror att ”Too late for love” är en starkare låt. Den är mer unik, säger John med glimten i ögat.