Annons
Vidare till skaraborgslanstidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Efter tuffa starten – nu förstärker Tidaholm

Efter en tuff start på säsongen ser nu Tidaholms HF till att stärka upp laget. En back med över 100 matcher för klubben gör nämligen comeback.

Tidaholms HF har haft en tuff start på säsongen. 2–7, 2–7 och 1–7 är lagets resultatrad i de inledande matcherna. En del i den dåliga starten kan härledas till att laget gick på is sent och att det laget inte inledde säsongen med full trupp.

Det senare har nu åtgärdats en aning för på onsdagen presenterade klubben en nyhet om att backen Joel Storm gör comeback. Storm tog en paus från hockeyn efter den förra säsongen men har nu alltså valt att snöra på sig skridskorna igen.

34-åringen har gjort lite över 100 matcher för THF genom åren och förra säsongen blev det 17 poäng på 31 matcher för backen som är spelklar redan till lagets match mot Skara IK på torsdagskvällen.