Annons
Vidare till skaraborgslanstidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Efter dunderhiten – nu släpper Mike Perry uppföljaren till "The ocean"

För fyra år sedan släppte Mike Perry från Skövde superhiten "The Ocean". På fredagen släppte han nya singeln "Midnight sun", som han beskriver som den officiella uppföljaren till hitlåten.

DJ:n Mike Perry med rötterna från Skövde gjorde en supersuccé med låten "The ocean" 2016 tillsammans med Shy Martin, också hon från Skövde, på sång. Den blev en av sommarens stora hits, låg etta på singellistan i Sverige och nådde topp tio runt om i Europa, nominerades till årets låt i P3 Guld och Grammis samt streamades har streamats över 600 miljoner gånger i Spotify.

Nu släpper Mike Perry låten som han kallar för den officiella uppföljaren till "The ocean". Singeln "Midnight sun" med släpptes på fredagen, med Forgét Mej på sång. På sin Facebooksida beskriver han att han återskapade sin minimalistiska studio från 2016 som han hade innan "The ocean" släpptes.

– På mindre än 24 timmar var låten klar, med all sång inspelat och final master klar, skriver Mike Perry på sin Facebooksida om den nya låten.