Annons
Vidare till skaraborgslanstidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Debatt: Varför inte följa expertisens råd, SD?

 
Perspektiv
Visa alla artiklar

Vad gör SD för att få fler bostäder i Falköping? Och varför tycker inte SD att man ska följa expertisens råd? Det undrar insändarskribenten.

Angående bostadsbrist och corona:

Efter att ha läst onsdagens insändare från Milada Wurm och ledaren i FT 11 mars har jag några funderingar som jag hoppas SD kan hjälpa mig med.

Om vi börjar med förra veckans ledare, så fick vi där veta att ungdomsförbundet konstaterat att Falköping var fullt. Hur jobbar ni med att lösa det problemet? Vilka åtgärder vidtar ni inom ramarna för det kommunala arbetet för att öka mängden tillgänglig tomtmark för bostadsbyggande? Falköping har även ett allmännyttigt fastighetsbolag, hur jobbar ni därför att öka antalet lediga bostäder?

Vidare undrar jag varför SD inte tycker att kommunledningen ska följa folkhälsomyndighetens rekommendationer? Är det inte i tider av kris extra viktigt att lyssna till expertisen?

Oroad men inte panikslagen