Annons
Vidare till skaraborgslanstidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

De vann mustaschkampen i Skara

Det var på håret, eller håren rättare sagt. Men nu har juryn sagt sitt: Skaras stiligaste mustascher hittas hos...(trumvirvel)...Skara HK!

PNP Stålhallar var de som kastade handsken. Första november, första dagen av mustaschkampen, gick företaget i Skara ut och utmanade Skaraborna. Vem odlar ansiktshår mest, snabbast och stiligast?

Allt givetvis som en del av Movember, kampen mot prostatacancer.

Här har du resultatet, på bilderna ser du alla som tog chansen till titeln. Vi fick in bidrag från flera företag (vilka utmaningen egentligen gällde) men också från många privatpersoner.

Många kände sig alltså kallade, men som bekant kan det bara finnas en vinnare och den har nu korats.

Juryn tyckte först att det var jämnt skägg mellan bidragen, men det var ju inte vad som skulle fälla avgörandet. Till slut föll valet ändå på Skara HK. Ologiskt kan tyckas eftersom laget inte är något företag i utmaningens egentliga mening.

Men vi premierar ambitionen, gänget har skaffat två sponsorer som skänkt bidrag för varje deltagare i kampen mot prostatacancer. I några fall krävs mer noggrann inspektion för att bidrag ska kunna betalas ut, men alla har inte samma förutsättningar.

Vill man kan man ju säga att det är företag att vinna en match, så på sätt och vis...

Grattis säger vi till Skara HK!