Tänk om politikerna gick ut och hoppade på rektorer på det sätt som nu dom beter sig mot politikerna i insändarspalterna! Finns det ingen självkritik, eller förmåga att se hur nu negativitet och oro sprids först och främst av dom som påstår att de vill skolans bästa?

Som chef är man arbetsgivarens representant, har ni glömt det? Vilken respekt visar ni? Dessutom vill vi medarbetare se fram med glädje mot att jobba på nya sätt och mot nya mål, och då måste våra rektorer kunna förmedla den glädjen utifrån de beslut som har tagits.

Relaterat till artikeln

Den nya förvaltningschefen sa i tidningen att han inte har några problem med budgeten, låt honom då ha rektorer som stödjer honom i den inställningen istället för att motarbeta den i tidningen!

Relaterat till artikeln

Jag vet att vi har duktiga rektorer i Skara, därför blir jag ännu mer besviken av den brist på proffessionalism och omtanke om verksamheterna och oss i dom som nu uppvisas. Att som nu gå i spinn mot tagna beslut, innan vi ens hunnit börja jobba med hur de ska omsättas i praktiken, är under all kritik. Inte en enda rektor hittills har sagt ett ljud om att de litar på att vi medarbetare kommer att göra ett bra jobb nästa år också. Inte heller har det kommit ett enda konstruktivt ord. Det känns som ett svek.

Vi som jobbar i skolan i Skara vill inte bara ha arbetsro. Vi vill också ha chefer som leder oss framåt.

Ta ansvar!