Annons
Vidare till skaraborgslanstidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Coronachatten: Senaste nytt om covid-19 i Skaraborg och Sverige här

 
Coronaviruset 2020-2021
Visa alla artiklar

Följ tidningens liverapportering om coronapandeminsutveckling här – här kan du också se myndigheternas presskonferenser, samt ställa frågor till tidningens reportrar.

I januari 2020 upptäcktes det första fallet av corona i Sverige – och sedan dess förändras läget dagligen. Därför har tidningen, tillsammans med flera systertidningar, tjänsten Coronachatten, där du kan få den senaste rapporteringen om coronavirusets framfart i Sverige, Västra Götaland och Småland. Vi tar också upp större händelser från resten av världen.

Live 13.00: Onsdag den 12 maj håller statsminister Stefan Löfven, socialminister Lena Hallengren, kultur- och demokratiminister samt minister med ansvar för idrottsfrågorna Amanda Lind och Folkhälsomyndighetens generaldirektör Johan Carlson en digital pressträff. Se Expressens sändning i spelaren nedan.

Följ senaste nytt i livechatten i spelaren nedan. Ni är varmt välkomna att ställa frågor!