Annons
Vidare till skaraborgslanstidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Containrar för trädgårdsavfall ställs ut tidigare

 
Coronaviruset 2020-2021
Visa alla artiklar

Nu när fler håller sig hemma på grund av coronaviruset kan man tänka sig att fler pysslar med trädgården nu. Därför kommer containrar för trädgårdsavfall att ställas ut redan på måndagen, tidigare än man brukar.

Vanligtvis brukar containrarna för trädgårdsavfall ställas ut i mitten av april, men i år kommer de att ställas ut tidigare. Eftersom många är hemma mer på grund av coronaviruset, kommer Avfallshantering Östra Skaraborg att börja ställa ut containrarna redan från och med idag.

– Vi vill hjälpa till så gott vi kan och nu när fler spenderar mer tid hemma tror och hoppas vi att detta kan vara uppskattat, säger Rolf Källman ledamot i nämnden för Service och Teknik och direktionen för Avfallshantering Östra Skaraborg, i ett pressmeddelande.

Containrarna kommer att finnas utställda till och med vecka 23 på ett antal platser i Skara kommun, se vilka i faktarutan.