Annons
Vidare till skaraborgslanstidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Chico Trujillo ska lyfta taken på Vara konserthus

Chico Trujillo är ett av Sydamerikas mest populära band, både på hemmaplan och världen över den 15 november kommer de till Vara Konserthus för en konsert i den nyinvigda Sparbanken Blackbox.

Bandet är ute på en en stor Europaturné och efter stopp i bland annat Berlin, London, Rom, Hamburg och Amsterdam så avslutar de sin turné i Vara. Musiken är en mix av ”nueva cumbia chilena” med hintar av rock, punk och ska.

Chico Trujillo har kallats för ”A world class party band” av New York Times. I åratal har de elva musikerna turnerat och spelat på festivaler så som Lollapalooza och Roskilde. De har dessutom spelat för fulla hus på klubbar runt om i Europa.

–Att se Chico Trujillo är att bli påmind om hur musik är som bäst. Live. Det är en explosion av färger, rytmer, melodier, svett och stora poser, 100% partystämning och livet extra allt, berättar Henrik Lillsjö, produktionschef på Vara Konserthus, i ett pressmeddelande.