Annons
Vidare till skaraborgslanstidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Bankrådgivare svarar på coronafrågor i chatten

 
Coronaviruset 2020
Visa alla artiklar

Hur påverkas din ekonomi av coronaviruset? Hur ska man tänka med fonder? Med husköp? Med pensionssparandet? Med start klockan 14.00 den 31 mars gästar Sandra Sigvardsson, bankrådgivare på Länsförsäkringar, coronachatten på sajten och svarar på läsarnas frågor.

Har du frågor som rör området privatekonomi så är du välkommen att mejla dem till redaktionen på: [email protected] senast tisdag förmiddag. Men ännu hellre: Ställ dem direkt i vår coronachatt mellan klockan 14 och 15 tisdagen den 31 mars.

Chatten, med inriktning på privatekonomi, gästas då av Sandra Sigvardsson, bankrådgivare på Länsförsäkringar, som ska göra sitt bästa för att svara på de frågeställningar som dyker upp.

Varför valde du att ställa upp på det här?

– Det är ju skakigt i världen på alla marknader och många har frågor om privatekonomi.

Vilka slags frågor kan man ställa till dig?

– Jag kan inte ge några individuella råd, men man kan bolla olika tankar och idéer med mig.

Kan det till exempel vara frågor om hur man kan tänka med fonder, med husköp och med pensionssparande?

– Ja, det går jättebra.

Ställ din fråga genom att klicka på ”Comment” högst upp i rutan ovan. Skriv in ditt namn eller ett alias och tryck på ”Sign in” för att kunna lämna din fråga.

Tidigare har coronachatten gästats av Peter Iveroth, tidigare smittskyddsläkare i Region Jönköpings län samt av Malin Begnér, smittskyddsläkare på Region Jönköpings län.