Under två veckors tid ska cateringföretaget servera mellan 500-800 portioner mat.

Efter att ha fått provlaga och presentera en meny på förfrågan från det danska produktionsbolaget stod det klart att Mattipset fick uppdraget att leverera lunch, kvällsmat och snacks till hela produktionsteamet. Totalt rör det sig om mellan 500-800 portioner under två veckor.

– Det är otroligt roligt att få det här uppdraget vilket blir en ny erfarenhet för oss. Vi har inte gjort den här typen av leverans tidigare så det känns verkligen som en boost. Alla i personalen kommer att engageras genom ett rullande schema, berättar Lina Nettelblad som driver Mattipset i ett pressmeddelande.

I den menyn som serveras kommer Mattipset att använda lokala råvaror som kött från Ölanda kött och filliostus från Stekosterian.

– Vi försöker att alltid använda så mycket lokala råvaror vi kan och det känns såklart lite extra roligt i det här fallet att få servera dem mat som är här från krokarna, avslutar Lina Nettelblad.

Uppdraget startar den 4 februari och pågår i två veckor.

Läs mer:

Relaterat till artikeln