Annons
Vidare till skaraborgslanstidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ammotrack släpper nytt efter fem år

Efter fem års tystnad släpper Ammotrack en ny singel. Gruppen splittrades kort efter sin medverkan i Melodifestivalen 2014. – Vi var på olika ställen i livet och hade inte samma målsättning med musiken, förklarar Sebastian Nero i gruppen.

Sångaren Mikael de Bruin och Sebastian Nero fortsatte att skriva ihop och när grunden till den nya singeln ”Break it out” fanns kände de att ingen kunde göra den bättre än Ammotrack.

Och nu är bandet pånyttfött.

– Vi har kvar hårdrockssoundet, men det är uppdaterat. Den nya singeln är mer melodiös och ljudbilden smutsigare, konstaterar Sebastian.

I dag består gruppen av Mikael de Bruin, Sebastian Nero, Jonas Jeppsson och Anders Fransson. Ammotrack har hittat glädjen igen.

– Vi har fler singlar på gång och även lite andra planer, men dessa är det för tidigt att berätta om nu, fortsätter Sebastian.

Singeln släpptes på fredagen och mer material är alltså att vänta i höst.