Annons
Vidare till skaraborgslanstidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

2020 ser ut att bli rekordår för Bjertorp slott

Antalet festbokningar inför säsongen 2020 slår rekord på Bjertorp slott, som har en riktigt fullbokad kalender detta året. – Vi ser mängder av jubileum som firas här, både privata och företag. Men framför allt ser vi en tydlig trend att bröllopsfesterna ökar, säger vd Victoria Johansson i ett pressmeddelande.

Sedan 2017 när Bjertorp slott inledde en medveten satsning på fester har antalet bokningar ökat med 175 procent. Bara mellan 2019 och 2020 är ökningen nästan 70 procent.

– Jag kan inte säga annat än att det är fantastiska siffror och ett kvitto på att vi gör saker rätt, säger Victoria Johansson.

Det blir alltså många bröllop på slottet under 2020, inte minst på den 14 januari då det åter igen är drop in-vigsel på Bjertorp slott.

– Jag går så långt att jag påstår att 2020 blir festernas år på Bjertorp Slott. Vi rivstartar 2020 med tre vinterbröllop. Tillsammans med Vara kommun väntar sedan vår traditionsenliga drop in-vigsel på alla hjärtans dag 14 februari. Intresset har varit så stort så i år kan man även viga sig i slottsträdgården om vädret tillåter. En dag som verkligen är fylld av kärlek här hos oss, säger Lizette Laurell, event manager på Bjertorp slott.