Annons
Vidare till skaraborgslanstidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

16-åring misshandlad i Skara – ambulans fick tillkallas

En 16-årig pojke blev misshandlad på Valhallagatan i Skara under måndagskvällen. Han blev sparkad och slagen av flera gärningsmän.

Det var vid 22-tiden på måndagskvällen polisen fick information om att en misshandel ägt rum på Valhallagatan i Skara. Det var offret själv, en 16-årig pojke, som tog kontakt med polisen.

– Han ska ha blivit sparkad och slagen av flera andra ynglingar utomhus. Det ska i alla fall handla om minst två personer, säger Per Larsson, stationsbefäl på Lidköpingspolisen.

Polisen träffade pojken under måndagskvällen och tog vittnesuppgifter. Även en ambulans tillkallades.

– Målsägande fick en bula i pannan, en svullen axel och han var allmänt omtöcknad. Jag har inga uppgifter om ambulansen förde honom till sjukhus senare, säger Per Larsson.

Veronica Jonsson leder polisutredningen:

– Vi kommer att ha ett ytterligare förhör med målsägande och vi har en förhoppning att lösa det här. Vi har fått vittnesuppgifter i ärendet och där nämns vissa namn. Men i nuläget finns ingen misstänkt, säger hon.