Petra Vedebrand är idag tillförordnad avdelningschef för lokalvården och verksamhetsutvecklare på förvaltningen service och teknik. Hon har stor erfarenhet av att arbeta med kvalitets-och utvecklingsfrågor och hon har tidigare erfarenheter av bland annat facklig samverkan.

Petra Vedebrand har arbetat länge inom Skara kommun. Hon arbetade tidigare inom anhörig-och frivilligverksamheten och är därför ett känt ansikte för många.

– Petras ledarskap är den typ av ledarskap som vi kommer vara i behov av i och med framtidens utmaningar. Hon är kommunikativ, ser helheter och är bra på att bygga starka arbetsgrupper. Petra kommer att vara en viktig kugge i att fortsätta driva det utvecklingsarbete som pågår och hitta nya smarta lösningar med de resurser vi har, säger Pernilla Magnusson, förvaltningschef på omsorgsförvaltningen, i ett pressmeddelande.

Petra Vedebrand stod sig starkast i rekryteringen, i konkurrens med flera bra och kvalificerade sökande.

– Jag är mycket glad över att ha fått förtroendet som ny vård- och omsorgschef. Då jag har min bakgrund inom beteendevetenskap och framtidsstrategi ser jag fram emot att bidra till de utvecklingsområden som vård- och omsorg står inför. Jag ser fram emot att fortsätta utveckla verksamheten tillsammans med medarbetarna, säger Petra Vedebrand.

– Jag är övertygad om att Petra är rätt person för uppdraget och jag ser fram emot att hon ska börja jobba hos oss, avslutar Pernilla.

Annons