Anledningen till inlägget är att duon är tillbaka på komikerscenen, för att tillsammans ge sig nu ut på sin största och mest omfattande Sverigeturné med den helt nya föreställningen "UPPVIGLING & FÖRLEDANDE AV UNGDOM". Den beskrivs som klassisk stand up varvat med en humorshow som bland annat tar sig an livet efter Mr Cool-drevet som kulminerade sommaren 2018, då flera inbokade framträdanden bokades av runtom i landet på grund av påtryckningar och drev i sociala medier riktade mot involverade komiker, arrangörer men också föreställningslokalers anställda.

Av just den anledningen kommer flera av de specifika spelställena att hållas hemliga och meddelas till biljettköparna kort innan föreställningen äger rum. Alla föreställningar sker dock centralt i innerstaden på respektive turnéstopp, försäkrar man på Facebook.

Föreställningsnamnet "UPPVIGLING & FÖRLEDANDE AV UNGDOM" har sitt ursprung i de brottsrubriceringar som följde polisanmälningarna som skedde i samband med drevet. Samtliga förundersökningarna lades sedan ner i september 2018.

Föreställningen kommer till Skövde den 14 maj, men vilken lokal det blir är alltså fortfarande hemligt.