Skaraborgs Läns Tidning

Annons

"Uppenbarligen handlar det om någon form av stalker"

"Uppenbarligen handlar det om någon form av stalker"

Nu har Moderaterna avslutat den utredning som gjorts efter att en anonym skrivelse skickats med anklagelser om att Skaras oppositionsråd skulle driva en politisk kampanj för sig själv via falska Facebookprofiler.
— Vi har tittat på det där och kan konstatera att kontona var fejk och att det inte var något som Ylva ligger bakom. Det fanns inte ett uns av sanning i anklagelserna, säger chefsombudsmannen i Göteborg Gustaf Josefsson.

Hej!

Artikeln är en del av vårt premiuminnehåll, vill du fortsätta läsa klicka nedan.

Annons

Wejshag skänker pengar istället för kommunen

Skara kommun kan inte, som de utlovat, skänka pengar till Musikhjälpen för de som uppträder på den öppna scenen på lördag i samband med invigningen av Hötorget. Det skulle strida mot kommunallagen. Nu träder Olinsgymnasiets huvudman Kristian Wejshag in istället.

35 000 besökare i caféet i Varnhem

Walid Sandoby tillträdde som entreprenör i klosterkafét i Varnhem lagom till transäsongen 2018. När nu säsongen är över kan han konstatera att det blivit ett jättebra år.

"Det tar tid att bryta den rådande köttnormen"

Djurrättsorganisationen Animal Save Skaraborg arrangerade under fredagen ytterligare en demonstration utanför Skövde slakteri.
– Vi tänker stå här tills slakterierna är stängda, säger Ingrid Carlsson.

Johnson (L) tror på en regering i slutet av nästa vecka

Hopplöst att få till en regering i Sverige? Inte om du frågar Pär Johnsson (L) som tror att vi kan ha en regering i slutet av nästa vecka.

Hall Media börjar dela ut tidningar i Skara

Tidningstjänst slutar att dela ut tidningar i Skara, Falköping och Tidaholm. Hall Media Logistik, som idag delar ut tidningar i Småland, startar verksamhet även på dessa tre skaraborgska orter för att dela ut morgontidningar.

Jättebrand i ladugård – misstänkt mordbrand utreds

Av okänd anledning började det brinna i en ladugårdsbyggnad mellan Vinninga och Lidköping på torsdagskvällen. Branden spred sig senare till en angränsande verkstad som övertändes, uppger GT.se.
Polisen inledde senare på torsdagen en förundersökning om misstänkt mordbrand.
– När elden är släckt och området svalnat kommer vi att göra en brottsplatsundersökning, säger Lidköpingspolisens stationsbefäl Martin Kihlsten till SkLT.

TV: Bröderna Bohman lyfter varandra – och Skara HK

Båda är duktiga på att göra mål och spela fram.
Men vem vinner om de får möta varandra i några andra moment?
Se tv-klippet och läs reportaget med Skara HK:s brödrapar Filip och Emil Bohman inför heta derbyt.

Högtidlig luciafest med Rotary

Ett pampigt luciatåg var en av höjdpunkterna när de båda Rotaryklubbarna i Skara i onsdags samlades till julfest. Dessutom delades ett servicediplom ut och två medlemmar hedrades med en utmärkelse.
Artikel 2 av 9
Wejshag skänker pengar istället för kommunen
Tillbaka till startsidan