En singelolycka har inträffat i Medelplana under lunchtid vid korsningen vid kyrkan. Enligt SOS Alarm och polisen är det en lastbil med släp som har vält. Ingen person ska ha skadats i olyckan, och det finns ingen misstanke om att något brott ska ha begåtts i samband med olyckan.

Ungefär samtidigt, 12.25, inträffade ännu en singelolycka i Falköping, vid Ulricehamnsrondellen, från Warodells väg. Detta handlade också om en lastbil med släp. Inte heller där ska någon ha skadats, och ingen misstänks för brott.

12.36 inkom larm om en tredje trafikolycka. Denna gång var det en bil som kört av vägen öster om Floby vid Bossgården på väg 181. Enligt polisen ska föraren ha saknat körkort, och denne misstänks därför för olovlig körning. Personen skulle själv uppsöka vård. Olyckan inträffade på väg 181 och trafiken påverkades från Korsgården till Lexberg i båda riktningarna under den tidiga eftermiddagen.

Ungefär samtidigt körde en buss av väg 181 ut på ett fält. Men inga personer skadades och inga insatser från räddningstjänsten behövdes.