Skövde Nyheter blev Skövdes första webbaserade nyhetssajt 2011. Mer än åtta år har gått och under alla åren har film och live-tv varit en självklar kanal. Under rubriken TV-favoriter kommer vi att minnas några av alla inslag, som satt sig i minnet av olika skäl. Det kan ha varit nyhetshändelsen som fångades på film och som Skövdeborna ville se, men också de lite märkligare inslagen som vi minns av andra skäl.

Dagens klipp är hämtat knappa månaden innan SN hade premiär på internet - så hur hamnade filmen här? Jo, för att värma upp inför premiären tjuvstartade vi några månader innan på Facebook, Och det var då kuppen mot Mediamarkt i Skövde inträffade, i september 2011.

Vi fick tillgång till övervakningsfilmen som visar hur ligan kör in med en stulen lastmaskin och sedan mycket snabbt och effektivt genomför kuppen. På mindre än tre minuter hann fyra maskerade män fylla säckar med mindre elektronikvaror för mer än en halv miljon kronor: Ipad, Mac-datorer och mobiltelefoner.

Läs mer: Inga spår efter Mediamarktkupp

2017 inträffade samma sak igen. butiken utsattes för en ny smash and grab-kupp. Inte heller denna gång kunde gärningsmännen gripas eller dömas.

Läs mer: Här är tjuvarnas fräcka knep

Annons

Läs mer; Tjuvar på fri fot efter smash and grab

Tv