När tidningen ringer upp Ardalas spelande tränare har han ingen koll på att målet, som gjordes i hemmamötet med Vedum i somras, blivit framröstad som det snyggaste.

– Jaså? Det var trevligt att höra. Jag hade det faktiskt lite på känn då det var rätt snyggt. Men för mig är inte det här någon jättegrej eftersom det är låg nivå vi pratar om, men såklart trevligt ändå, säger han.

Vad säger du om ditt volleyskott?

– Jag är inte den vigaste människan men jag märkte att jag fick upp benet högt och fick en go lyckoträff. En sådan där träff får man nästan bara en gång.

Just volleyskott, är det något du tränar mycket på?

– Nä, det kan jag inte påstå men jag gillar att dra bollen på volley.

Ett av dina snyggaste mål som du har gjort?

– Jo, det är nog med där uppe. Jag har gjort några stycken som aldrig filmats men det är kul att det här målet blev det. Men det snyggaste målet under fjolåret var det definitivt.

Många som har kommenterat just din fina fullträff?

– Ja, du vet hur det är i ett lag. Lagkamraterna skojade direkt och frågade om jag fick en felträff. Målet har ju vevats lite på SkLT:s hemsida så det är klart att det har tjôtats lite.

Vinnaren laddar nu batterierna inför Ardalas återkomst i femman. Återstår om han kan göra något liknande konststycke under året.

TV: Se alla kandidaterna här