Det alltid vara lätt att åka iväg på morgonen för arbete och studier, eller till nöje och fritid på helg och ledighet, till allt det där som är måsten i vardagen och det som man längtar efter att få göra och unna sig, att se världen, och ändå skall känslan finnas där, det är skönt att komma hem till Skara igen!

• Skara skall vara en plats där det är lätt att bygga och bo, i centrum eller på landsbygden.

• Det ska kännas tryggt att låta familjen växa upp här, så bra så när våra ungdomar sett världen och vill slå sig till ro så skall det vara en självklarhet att ”komma hem till Skara” igen.

Relaterat: KD-politiker: ”Bert har bra idéer”

• Trygghet oavsett vilken ålder, kön eller tillhörighet skall vara en självklarhet, vem man än är och var man än är i livet. Ett vardagsutbud av val till fritidssysselsättning, nära till primärvården, till trygg skola och barnomsorg med barnet i fokus, till valfrihet av boende och omsorg på äldre dar där varje individ blir sedd och får personliga möten.

• Mitt Skara är en plats med möjligheter, med vägar och kommunikationer så det är lika lätt att ge sig iväg härifrån, som känslan och längtan är stark att komma tillbaka ”hem till Skara”

Tanjo Andersson, Kristdemokraterna Skara,

Valbar till kommunfullmäktige

Relaterat: Så var den stora valdebatten i Skara
Val